Pasica
Pasica
Pasica

Top artikliDarilni bon

Darilni bon je namenjen vsem, ki želite nekomu nekaj podariti in ne veste kaj. Zakaj ne bi podarili darilnega bon? Darilni bon lahko preprosto naročite preko spletne košarice. Po plačilu vam ga bomo poslali na vaš naslov.

  • veljavnost darilnega bona je časovno omejena na 1 leto od izdaje,
  • darilni bon lahko izkoristite za katerokoli produkt v naši spletni trgovini,
  • vrednost vnočenega kupona je enaka vrednosti nakupa,
  • darilni bon je vnovčljiv v celoti in ni zamenljiv za gotovino,
  • za izgubo ali krajo darilnega bona ne odgovarjamo,
  • darilni bon je prenosljiv,
  • darilni bon velja samo za nakupe v spletni trgovini www.zuzu.si.

 

Na voljo so darilni boni v vrednosti 10 € in 20 €.

 

Nakup darilnega bona
Nakup darilnega bona je enostaven, saj vas računalnik vodi čez celoten proces nakupa. Z miško se zapeljite na želeno vrednost darilnega bona (10€ ali 20€ ) in kliknite. S klikom boste prišli v spletno trgovino, kjer boste lahko vrednostni bon prenesli v vašo košarico in nadaljevali z nakupom. Pri nakupu darilnega bona preko spletne trgovine www.zuzu.si, veljajo enaka določila, kot so navedena v Splošnih pogojih poslovanja. Ob nakupu darilnega bona preko spletne trgovine plačate darilni bon po povzetju ali po predračunu, ki vam pošljemo na vaš e-mail.
 
Vnovčenje darilnega bona
Če ste prejeli darilni bon ga lahko vnovčite na 2 načina:
 
1. Med postopkom pošiljanja naročila je prikazan poseben okvir za uporabo darilnih bonov/ kuponov. V označeno polje vpišete kodo darilnega bona in pritisnete gumb »Uresniči«. Če je koda darilnega bona veljavna se vsota nakupljenih izdelkov zmanjša za vrednost darilnega bona. Vsota se izkazuje kot popust.
 
2. Po opravljenem nakupu izdelkov v e-trgovinici se pri zaključku nakupa pojavi okence Imate kupon? Kliknite za vnos kupona. Odpre se vam polje za vnos kode kupona in okence za njegovo potrditev. Če je koda darilnega bona veljavna se vsota nakupljenih izdelkov zmanjša za vrednost darilnega bona. Vsota se izkazuje kot popust.